Om oss

Om oss

Två Smålänningar AB arbetar med mark- och trädgårdsskötsel i Stockholm sedan 1999.

Vi sköter om våra kunders utemiljöer året runt. Vår huvudverksamhet är markskötsel och vi har bred kompetens inom företaget.

Vi arbetar med skötsel, anläggning, plantering, beskärning, trädvård, och vinterunderhåll. Vi är i dagsläget omkring 20 medarbetare med olika erfarenheter och kompetenser som arbetar tillsammans i en väl fungerande och växande organisation.

Vi har kontor i Värtahamnen och på Lidingö och vi kommer under de kommande åren öppna ytterligare kontor i södra och östra Stockholm. Planen är att fortsätta göra det vi gör fast i större skala. För att lyckas med det kommer vi att behöva förstärkning av fler medarbetare som vill följa med oss på resan och växa tillsammans med oss.

Vi arbetar efter våra tre kärnvärden: Hög service, Jämn kvalitet och God kommunikation. Dessa kärnvärden ligger till grund för företagets relationer med såväl medarbetare som kunder.

Vi arbetar aktivt med att förbättra vår verksamhet. Hållbar utvecklning är ett fokusområde och digitalisering ett annat. Ett exempel på detta är vårt samarbete med en global maskintillverkare med målet att helt övergå till batteridrivna maskiner inom de närmaste åren. Ett annat exempel är digitalisering av arbetsorder, skötselinstruktioner och återrapportering till kund.

Vi vill vara ett självklart val för beställare som efterfrågar effektiv och hållbar skötsel av sin utemiljö i de geografier där vi finns representerade.